Şehit Yakup Balbey İlkokulu

Vizyon: Çağdaş Eğitimin Yüzü Şehit Yakup Balbey İlkokulu. Yeni vizyonumuz saklayan değil paylaşan, rekabetçi değil işbirlikçi eğitim ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağa ayak uydurabilen, problem çözme becerisine sahip, evrensel değerleri benimseyen bireyler yetiştirmektir. Kurum kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalarda bulunmak ve sürekliliği sağlamak, bilgi teknolojisi kullanımına önem veren bireyler yetiştirmektir, çalışanlarımızın mutluluğunu bireysel mutluluğumuz ile eşdeğer olduğuna inanarak çalışanlarla bir aile ortamı oluşturmaktır. Kültürel mirastan güç alıp geleceğin bilgi toplumuna ulaşmayı hedefleyen mutlu bireyler için varız.

Başarılar: Okulumuz ´´Beyaz Bayrak ´´ alarak temizlik ve beslenme dostu okul seçilmiştir. 2014 yılında Gaziantep´in En Değerli okulu Seçilmiştir. 2015 Yılında 2 Resim Yarışmasında İl Birinciliği kazanmıştır.

Saatler: 07:10-12:10 12:20-17:20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda ´´Sağlıklı Nesiller için de Bir Adım da Sen At ´´ projesi yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda ´´Sağlıklı Nesiller için de Bir Adım da Sen At ´´ projesi yürütülmektedir. Okulumuz ´´Beyaz Bayrak ´´ alarak temizlik ve beslenme dostu okul seçilmiştir. Okulumuz " 2020 ve 2021 yıllarında Okulum Temiz Belgesi " almıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuzun eski adı Bülbülzade Abdullah Edip İlkokulu olup Şehit Yakup Balbey İlkokulu olarak değiştirilmiştir.

Telefon - 342 2261030

WEB - https://sehityakupbalbey.meb.k12.tr

Adres - İncilikaya Mah. Taşlıca Mevkii 37328 Nolu Sok. No 2 İç Kapı No 1 Şehitkamil/Gaziantep

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İncilikaya Mahallesinde bulunan Okulumuz Taşlıca mevkii olarak bilinmektedir.

Ulaşım İncilikaya Halk Otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine uzaklık 8 KM´ dir