E-müfredat Güncellemesi Hakkında

30.03.2018 92

Artık Yıllık Plan modülünde kurulu/zümreyi onaylamadan o okuldan ayrılanlar var ise kurul/zümre başkanı bunu silebiliyor;

1. Silebilmek için kurul/zümre başkanı olmak gerekiyor.

2. Kişinin okulundan ayrılmış ve tanımlı olduğu kurulu henüz onaylamamış olması gerekiyor.

3. Böyle bir durumda "Kurul Toplantı Bilgilendirme" ekranına girilir.

4. "Kurul/Zümre toplantısına katılacakları görmek istiyorum. " seçeneği işaretlenir. Kurul başkanı hariç "...İşlem yapmamıştır..." ibaresi

olanlardan kurumdan ayrılanı seçmelisiniz.

5. Daha sonra "Henüz toplantıyı onaylamamış katılımcılardan kurumumuzdan ayrılmış olanları silmek istiyorum." seçeneğini işaretlerseniz kişi o kurumdan ayrılmış ise silinecektir.

-Her türden onaylama bölümlerinde katılımcıyı seçmek şartı ile "Seçili kullanıcı hareketleri raporu almak istiyorum." seçeneği ile e-müfredata giriş ve çıkış raporu alınabilir.

-Yıllık plan yaparken yabancı dil seçildiğinde gelen çoklu dersler için artık ayrı ayrı yıllık saatleri de seçilebilmektedir. Bu özellik tek dersler için konulmuştu.